Hoe Werkt Het?

ZO WERKT LOKAALLUNCH!

LokaalLunch bezorgt dagelijks in de omgeving van ‘s‐Hertogenbosch, Maasdriel, Zaltbommel en Waalwijk.

Om te kunnen bestellen heb je een bestelaccount nodig. Heb je nog geen bestelaccount meldt je dan aan via Registreren (onderaan in het vak met inloggegevens). Als wij al op jouw werk komen maak je eenvoudig een bestelaccount aan met het emailadres van je werk (jouwnaam@bedrijfsnaam.nl). Lukt de registratie niet dan kan je via het aanmeldformulier een bestelaccount aanvragen. Indien wij op jouw werkadres kunnen bezorgen maken wij binnen 24 uur jouw bestelaccount aan.

Zit jouw werkadres niet in ons bezorgingsgebied? Mail of bel ons (073 ‐ 621 36 95) om eventuele mogelijkheden te bespreken.

JOUW LUNCH

Bij LokaalLunch bestel je jouw lunch zoals jij het wenst. Kies jouw lekkerste broodje en voeg hieraan eventueel een drankje, fruit of tussendoortje toe. Voorzien van een sticker met je naam leveren wij de bestelling gratis bij je af. Onze prijzen zijn inclusief BTW en bezorging.

VERGADERING OF GASTEN?

Een schaal broodjes voor een vergadering of samen met gasten lunchen kan natuurlijk ook! Bestel bij ons een vergaderpakket met een mix van lekkere broodjes aangevuld met melk of jus d’oranges en eventuele extra’s, zoals een krentenbol of muffin. Dit kan uiteraard op rekening besteld worden.

INLOGGEN IS BELANGRIJK EN NODIG!

Stipte bezorging kan alleen worden gegarandeerd als deze goed voorbereid en geregeld is. Je vooraf aanmelden als klant is daarom nodig.

Naast een gegarandeerde stipte aflevering heeft inloggen een aantal bijkomende voordelen:

werkdag die jij zelf aangeeft.